tirsdag den 17. juni 2014

Farvel hus og på gensyn kasser

Fem kufferter og fire stykker håndbagage blev det til.
Foran os ventede en af de bedste flyveture fra Mozambique til Danmark: Afgang fra Maputo sent aften og ankomst til Lissabon om morgen, små to timers transfer og ankomst til Kastrup 15.10. Rejsen gik som planlagt - bortset fra lidt bøvl i Lissabon, hvor de ved indtjekning lige pludselig mente, at dyr ikke var tilladt om bord på flyet til Kastrup. Det havde vi bevis på, at det var, og de fik da også diskuteret sig frem til, at Charlie skulle med os!! Alt i mens der blev diskuteret med Norwegian Airlines stod vi og observerede tiden gå, mens vi stadig ingen boardingcards havde fået. Det hele lykkedes dog til sidst, og vi steg ombord med forhåbning om, at både kufferter og Charlie var ombord også. Vi havde på det tidspunkt ikke set Charlie siden aftenen før.

Vi fik ham overrakt i Kastrup lufthavn, hvor vi fik fortalt, at de havde fundet hans bur tomt, og at han selv var løbet ud af flyet og direkte hen under en bil. Her var det faktisk lykkedes ham at få ham ud der fra og over i buret. Well done, når jeg tænker på, at Charlie må have været total forvirret af rejsen, lydene og de fremmede steder. Han så da også forskræmt ud, da vi fik ham. På bilturen til Kolding faldt han lidt til ro, mens Stella sad ved siden af ham.

Charlie har fået en beroligende pille og ved heldigvis ikke,
at der venter ham en rejse fra kl. 19 til næste dag kl. cirka 16.
Vi er klar til afgang til Maputo lufthavn. Det føles rigtigt.
De her seks kasser følger efter.
Gad vide hvornår vi ser dem igen, og hvordan de og indholdet slipper igennem rejsen?
Loungen i Maputo lufthavn. Jens og jeg forærede Stella en afskedsgave. Bogen om giraffen der ville vide, hvordan den var blevet så høj. Stella har et eller andet med giraffer. Især under januars safaritur, hvor vi kom helt tæt på giraffer, blev hun fascinerede over, hvor majestætiske de var. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar