 |
Before dinner time - på langs - med kølig hvidvin inden for rækkevidde -
og tanken om en forestående aften med tapas og mere sydafrikansk vin. Life is good! |
August 2013 overnattede vi første gang hos Chez Vincent i Nelspruit - se indlægget
her fra dengang. Både stedet og restauranten faldt så godt i vores smag, at vi er endt op med at komme der yderligere fem gange. Jeg har været der på kvinde-tur også. Vi oplever - heldigvis - så meget nyt altid, at det denne weekend var rart bare at "gøre som vi plejer". Ankomme til kendte Chez Vincent - til "vores" familieværelse - sidde ved "vores" bord i restauranten foran pejsen, som på denne årstid er i brug. Tage i shoppingcenteret Ilanga og gå i "vores" sædvanlige forretninger. Oven i købet blive genkendt og tiltalt nu, som var vi stamkunder. Så ja, vi har haft en dejligt afslappende weekend i Nelspruit og spist og drukket alle de ting, vi elsker.
Jeg er opmærksom på, at I netop har læst to blogindlæg om mad - men her kommer altså lige et mere.
PS. Det her blogindlæg er skrevet med en kær veninde i minde, da hun er en af de bedste kokke jeg kender. Ja, Helle, det er dig, jeg tænker på.
 |
Hvilke tre tapas skal jeg vælge? Stella slog alle rekorder, da hun lørdag konsumerede fem tapas retter. |
 |
Et hyggeligt lille hjørne af restauranten. |
 |
Stegt argentinsk calamari (blæksprutte) med spansk chorizo pølse, hvidløg og friske krydderurter. |
 |
Norsk laks med hjemmelavet pasta og saffron creme. |
 |
Endnu et hyggeligt hjørne af restauranten. |
 |
Jens' absolute ynglingstapas: Grillet oksemørbrad med steget parmaskinke, asparges og pesto.
Det endte med at blive Jens' dessert begge aftener. |
 |
Min dessert: Bær crumble med vanilje creme. |
 |
Så er det tiden at sige farvel til Sara & Vincent, ejerne af stedet. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar