torsdag den 3. oktober 2013

Balkonudsigt

Nogle gange når Charlie og jeg gerne vil uden for og bare have fred og ro, så smutter vi ud på balkonen  uden for soveværelset. Her sidder vi i dejlig skygge og kigger ud på vejen og læser og lytter til podcast eller musik. Kun os to.

I kan nok ane naboens lækre pool og stilrene forhave i baggrunden. Gosh, der ville Stella og jeg gerne svømme engang imellem. Faktisk klager Stella over, at vi ikke er i vandet. Og hun har ret. Det forekommer mærkeligt, at vi bor op og ned ad den mozambikanske kanal og så ikke har været i vandet. Men dels er sommeren jo først på vej nu, og så ibrugtages byens pools, og dels bader "man" ikke i kanalen lige ud for Maputo. Og så lige en ting mere; vi har endnu ikke fundet et sportscenter eller et hotel med pool som vi gerne vil være medlem af. Det vil sige, vi fandt et sted, men det koster cirka 1100 kr om måneden(!) pr person(!) at være medlem.

Vores naboer bruger ikke engang poolen. På den anden side hvem ville også gøre det, hvis man kunne blive overbegloet fra flere sider, hvilket de kan. Konklusion: Vi må snart en tur op nord for Maputo og bade i det store hav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar