tirsdag den 10. september 2013

Juleferien 2013 går til Cape Town

Så er rammerne for juleferien i år sat. Vi skal jo desværre holde jul uden Sarina og uden vores nærmeste. Vi har taget konsekvensen og valgt slet ikke at være hjemme i Maputo. Tre flybilletter er booket til Cape Town. Vi havde ellers leget med ideen om at køre turen fra Maputo til Cape Town, men dels er det langt at køre (ca 2000 km), dels kræver det, at vi krydser grænsen samtidig med mange, mange andre. Vi har hørt om op til 12 timers kø ved grænsen. Sydafrikanerne valfarter efter sigende frem og tilbage til de mozambikanske resorts nord for Maputo. De har lang sommerferie hen over jul og nytår.

Onsdag den 18. december flyver vi og kommer retur fredag den 27. december 2013. Nytår bliver holdt her. Hvor vi skal bo, og hvad vi skal foretage os i Cape Town er endnu uvist. Jeg arbejder på en sortering af de mange muligheder. Mit personlige ønske er at komme ud til en vingård eller to lidt øst for byen. Og så selvfølgelig Kap Det Gode Håb.

Mormor og morfar kommer og besøger os efter nytår, så håber vi, at de vil holde en juleaften med os med juleand og julegaver, så Stella ikke bliver helt snydt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar