onsdag den 4. september 2013

Vores vagter og sikkerhed


Hils på en af vores tre vagter. Jeg vælger ikke at opgive vagternes navne, da ja..., da jeg som dansker jo ikke kan lade være med at tænke på persondataloven (som i øvrigt allerede er overtrådt i denne blog) og andre retningslinjer inden for brug af internettet.

Det skal lige forklares, at klokken var 7 og at det var 18 grader, da jeg tog dette billede iført shorts og t-shirts, men vores vagt her har haft nattevagt og er på det her tidlige tidspunkt af dagen ved at vande haven og vaske bilen, så han er endnu iført de mange lag tøj. For ham er det endnu kun tidligt forår og meget koldt.

Den ene af vores vagter har erfaringer med gartneri, så han ordner samtidig vores have, når han er på vagt. Ellers ordner de alle affald, mens de er på arbejde. De står groft sagt for det udendørs, mens Berta står for det indendørs. De - dvs. chaufføren, Berta og vagten - har et køkkenrum i gårdhaven, hvor de laver mad og spiser sammen, hvis/når de er på vagt samtidig.

I sidste uge skete det ulykkelige, at den ene af vores vagter mistede sin få dage gamle baby. Det sker åbenbart ofte i dette land. Så mens han har haft fri, har de to andre vagter skiftedes til at tage nattevagterne, og vi har levet uden vagt men med låst port om dagen.

Nogle af jer tænker måske, om det er nødvendigt med vagt. Ja, det er det. Vi har også "dekorativt" gitter for vinduerne og pigtråd om rørene til førstesalen. Jeg føler mig nu ikke utryg her og både går og løber udendørs alene. Vi skal bare tage vores forholdsregler.

Vores "gate", som er låst 24/7/365.

Personalets rum med tekøkken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar