torsdag den 29. maj 2014

Kidnapning af dreng fra skolen


Alle forældre fik mailen i går eftermiddags. En 15 årige dreng fra Stellas skole er blevet kidnappet på vej til skole. Tilsyneladende gående alene.

Der var så mange kidnapninger i byen i efteråret, og skolen tog så mange forholdsregler med ekstra bemanding udstyret med pumpguns etc. Efter nytår har der været stille, og vi er alle så småt gået tilbage til normal hverdag, hvor vi ikke tænkte over risikoen for kidnapning. Og så sker det her. Især gør det mig vred, når de går efter børn/unge, når det jo er forældrenes penge, de vil have. Men ja, netop via børnene får de pengene.

Jeg skal skynde mig at sige, at vi ikke har følt os direkte truet eller i risikogruppen, men vi har da taget vores forholdsregler med film på bilruderne, peberspray i bilen, ændring af køreruter og tidspunkter etc. En overgang var det kun Jens (og ikke vores chaufføren), der bragte og hentede Stella. Just in case.

Den amerikanske ambassade arbejder på højtryk på at finde spor, og det er dem, der udtaler sig til pressen. Det er den amerikanske ambassade, der er involveret, fordi det er en amerikansk skole.

Vi andre kan desværre ikke gøre så meget andet end at håbe på, at drengen ikke lider for stor skade psykisk og fysisk, og at han hurtigst muligt returneres til sin familie.

Skolen er i disse to sidste uger før ferien fuld af aktiviteter og festivitas dag og aften, og den står foran at skulle hylde sine ældste elever, der har "graduation" på fredag med stor fest.

Ikke at noget tidspunkt ville være belejligt for en kidnapning, men hændelsen lægger unægteligt en skygge over feststemningen på skolen.

Jeg lover at skrive, når der er nyt i sagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar