tirsdag den 17. december 2013

Grade 8 - Stellas indlæg


Ja, dette er så American International School of Mozambiques ottende årgang. Min årgang. Også kendt som Class of 2018. Dvs vi "graduater" i 2018, og skal efterfølgende på college - altså hvis man har planer om at køre det amerikanske system resten af sin skolegang.

42 elever, her i blandt 27 piger, 15 drenge og 22 nationaliteter. En stor del kommer fra Europa, men der er en også mange fra det sydlige Afrika så som Zimbabwe, Mozambique og Sydafrika. Ellers er resten fra portugesisk/spansktalende lande (Spanien, Brasilien, Portugal, Peru, Guatemala). Her har størstedelen dog en genetisk relation til Mozambique, og har derfor boet hernede hele deres liv og planlægger at fortsætte med den bosættelse.

I modsætning til AISD (min amerikanske skole under vores udstationering i Bangladesh), så bor størstedelen af mine klassekammerater permanent her i Maputo. Normalt består amerikanske skoler i udlandet primært af expat-børn, men det er ikke tilfældet på AISM. Det har gjort det noget sværere at være nybegynder på skolen, fordi alle kender hinanden ud og ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar