mandag den 17. marts 2014

Endnu en tur til Bilene

Et ualmindeligt dejligt gensyn: Den store blå lagune.
 Stella har fablet om stedet siden vi var der første gang: Den blå lagune i Bilene. På nytårets bucket liste (liste over ting vi gerne vil nå inden juni 2014) var et af hendes ønsker at tage dertil igen. Den var vi straks med på.

Der er ikke rigtigt nogen "fede" steder at overnatte i byen, så vi havde allerede sidst besluttet, at vi godt kunne tage dertil bare for nogle timer, så det satsede vi på i lørdags. Egentlig er det lidt vildt at køre to til tre timer i bil hver vej, blot for en dukkert. Det svarer til at køre fra Kolding og til Blokhus og retur bare for en dukkert. Men hvilken dukkert.

Den lagune er altså bare som én stor svømmingpool med klart og varmt vand - og smukke, smukke omgivelser. Igen var vi heldige, at der ikke var ret mange mennesker, så vi fandt hurtigt en strå-parasol at smide os under.

Fire timers tid var vi der. Lavede ikke noget andet end bare ligge og fede os i enten sandet eller vandet. Kun afbrudt af frokost: Dagens fisk, som man aldrig går galt af i Mozambique.

Jens og Stella legede lidt med kameraet og en ny linse.
Jens fik blandt anden dette pletskud ud af det.

Tjek lige det vand.
Og der er ikke noget med at suge maven ind, når man går i, fordi det er koldt. Tværtimod.

En glad 14 årige pige!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar