søndag den 30. marts 2014

Weekend og ferie


 I fredags gik Stella til ferie. Hun har ikke haft ferie siden juleferien, så det er tiltrængt. Dermed er også andet semester overstået. Det betyder karakterer og afslutning på semesterets sportsaktiviteter. Stella har brugt en del tid på at øve og deltage i teaterstykker, så fodbolden har ikke været så dominerende i dette semester. Hun har intentioner om, at tredje semester skal der spilles fodbold.

Lørdag morgen var en flot morgen - og en lille smule køligere end de foregående måneder. Perfekt til en løbetur. Ipoden i baglommen på løbebukserne og så ellers lytte til en af Elektronistas podcasts eller musik, så går det hele meget nemmere. Vi er på vej til efterår her, hvilket betyder, at vi nogle dage ligger under 30 grader, og nattetemperaturerne falder også.

Bagefter et hurtigt smut ud og købe gaver hos kohorns designeren, som havde bod på basaren.

I går aftes stod den på middag med venner, mens Stella blev her hjemme og var skidtmas. Det sker ellers sjældent. I dag, søndag, kørte Jens mig til yoga, mens han fortsatte videre til "sportsbaren" Mundos for at heppe på Magnussen i Formel 1. Nu dapper vi så rundt og hygger og pakker, for snart er det af sted til Sydafrika og Swaziland.



De her to tøser indhentede jeg på gåturen hjem,
men jeg har jo heller ikke frugter og juice at balancere med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar